Tree of Time

610x gespeeld

De meeste online kaartspellen laten vaak te wensen over qua vormgeving. Dit is absoluut niet het geval in Tree of Time. De vormgeving is waarschijnlijk het eerste wat opvalt in dit zeer mooie en leuke kaartspel.

Tree of Time is gebaseerd op clock solitaire/patience. De bedoeling is om alle kaarten in de klok op de boom te plaatsen zodat er een klok gevormd wordt met op elk uur het juiste cijfer. Hierbij geldt de boer als 11, de vrouw als 12 en de aas als 1.
De kaarten in de klok moeten in oplopende volgorde worden geplaatst en moeten van hetzelfde type zijn.

De koning in dit spel vertegenwoordigt als enige geen cijfer van de klok. Deze kaart is uitsluitend bedoeld om een serie compleet te maken. Bijvoorbeeld om van ‘Vrouw’ een ‘2’ te maken; je legt dan eerst de koning dan de aas en vervolgens de 2 neer.

Wanneer je meerdere kaarten in één beurt op de klok kan leggen verdien je bonus punten. Leg je in een reeks 10 kaarten achter elkaar op de klok dan verdien je 30 punten!

Een leuke toevoeging aan dit kaartspel is de bewoner van de ‘Tree of Time’, de uil. Deze laat zich alleen zien wanneer je een complete serie hebt gemaakt. De uil zal gaan uitvliegen wanneer het donker is. Met elke complete serie zal het een stukje donkerder worden, dus aan jou de taak om de klok zo snel mogelijk compleet te spelen en de uit te laten uitvliegen!

Uitgebreide spelregels van Tree of Time en andere kaartspellen zijn te vinden onder de knop "Help" na het starten van het spel.
Tree of Time spelen
Het spel wordt geopend in een nieuw venster

Waardeer Tree of Time

Saai spelMatig spelLeuk spelErg leuk spelGeweldig spel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bezoek Gratis Online Spelen voor de leukste en populairste gratis online spellen.
Alle spelletjes in onze verzameling speel je gratis, zonder account en zonder advertenties!
© 2022 - GratisOnlineSpelen.nl • Speel de leukste gratis spelletjes online! - Alle rechten voorbehouden